Om te kunnen groeien en bloeien is het van belang dat de cliënten zich blij en veilig voelen. Zonlicht maakt mensen blij. Op natte winderige dagen, die wij in Nederland veel hebben, zal het weer in de Glazen Thuiskamer toch zonnig zijn. De Glazen Thuiskamer staat voor groei, bloei, warmte, zon en gezelligheid.

Het gebied ten noorden van ’t Keetje is het terrein waar de cliënten zich terug kunnen trekken als zij zich niet tussen de bezoekers willen mengen. De noordkant is echter ook de meest koude en winderige kant van het terrein, zodat het daar buiten vaak niet aangenaam is. De Glazen Thuiskamer is hiervoor de aangewezen oplossing.

Het projectplan kunt U hier bekijken

De Glazenthuiskamer is geplaatst op 27 en 28 maart, een mooi succes met elkaar en iedereen die er aan bijgedragen heeft bedankt!

Men kan er nu al van genieten en we gaan nu verder met inrichten. Wilt U daar ook aan bijdragen dat kan door aan ons te doneren met vermelding De GlazenThuiskamer.

Het is zover!!  De Glazen Thuiskamer wordt geplaatst op 27 en 28 maart! Dit is mogelijk geworden dankzij diverse extra donaties o.a van de stichting Het Glaswerk. 

De vrienden van t keetje hebben de locatie bepaald en samen uitgezet