In de boerenlandwinkel vind je heel veel leuke en lekkere producten, zelfgemaakt of van lokale producenten. We hebben groente, fruit, zuivel, vlees, brood, maar ook jams, sappen, bakmixen, bier, wijn, eigenlijk te veel om op te noemen! Ook hebben we allerlei leuke hebbedingetjes, voor jezelf of leuk als cadeautje.

Fruitmanden

Wij maken fruitmanden in diverse prijsklassen, alleen met fruit maar ook andere producten zoals sap, jam, snoepjes, wat je wilt. Bezorgen hoort ook tot de mogelijkheden, we rekenen daarvoor € 0,50 per km.

Appeltaart

Wist je dat je bij ons ook een grote heerlijke zelfgemaakte appeltaart kunt kopen? Om teleurstelling te voorkomen vragen wij je deze wel minimaal 2 dagen van te voren te bestellen door ons even te bellen of te mailen. Een appeltaart (van 12 punten) kost € 17,50

Werkfruit

Wilt u heerlijk eetbaar fruit voor uw werknemers en aangepast aan het seizoen, ook dat behoort tot onze mogelijkheden, stuur een mail naar info@hetkeetje voor een passende offerte..

Kadopakketjes, relatiegeschenken en kerstpakketten

In elke prijsklasse kunnen we iets voor je samenstellen, of het nu voor een klein of groot budget is, voor weinig of veel personen. We kunnen je er van verzekeren dat we veel aandacht aan de pakketjes besteden en ons uiterste best doen om er iets leuks van te maken. Wil je een groot aantal pakketjes bestellen? Houdt er dan wel rekening mee dat we geen grote voorraden hebben en we wel de tijd moeten hebben om het voor je te kunnen bestellen of maken. Dus kom dan op tijd!

Kerstpakketten kunnen wij opmaken in diverse soorten en maten manden, dozen, emmers, lantaarns, kistjes, etc.