Hoewel ’t Keetje veel activiteiten organiseert, zijn wij van origine een fruitkwekerij, al vanaf 1988. Je kan bij ons onder meer terecht voor verse appels, peren, bessen en bramen of om je eigen fruitboom of -struik aan te schaffen.

Houd je van verse producten die rechtstreeks van het land komen of producten die ambachtelijk bereid zijn? In onze boerderijwinkel kun je ook van alles kopen – van mosterd en noten tot snoep en meel van de molen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi pakket volledig gevuld met streekproducten? Ideaal om cadeau te geven aan een familielid, vriend of zakenrelatie. Ook wanneer je op zoek bent naar een origineel kerstcadeau voor uw personeel ben je bij ons aan het juiste adres.

Daarnaast kun je bij ons genieten van een kopje koffie met een lekker puntje taart, een heerlijke lunch of zelfs van een high tea. Natuurlijk maken we zoveel mogelijk gebruik van streekproducten en ambachtelijke ingrediënten, die je ook in onze winkel kunt kopen.

Ook voor kinderen is ’t Keetje leuk om te bezoeken. Je kunt bij ons ook kinderfeestjes vieren en kunnen scholen en clubs bij ons terecht voor leuke en educatieve excursies. Maar ook de beleeftuin is leuk, lekker schommelen, klimmen en klauteren of in de zandbak spelen.