Ga je het liefst voor een vers broodje, koffie met gebak of wil je opwarmen met een heerlijke kop warme soep? Je vindt van alles op onze menukaart. Lekker genieten in de lunchroom of bij goed weer op het zonnige terras. Ons aanbod is wisselend, aangepast aan het seizoen en je vindt bij ons voor ieder wat wils! Natuurlijk maken we zoveel mogelijk gebruik van streekproducten en ambachtelijke ingrediënten die je ook in onze winkel kunt kopen.

Voor onderstaande arrangementen dien je wel te reserveren, ongeacht het aantal personen.

Wil je broodjes bestellen voor een grote groep of heb je specifieke dieetwensen? Dan passen we het met liefde voor je aan. Of zoek je een verwennerij om cadeau te geven of om lekker zelf te genieten dan kun je kiezen voor een van onderstaande arrangementen. Bel ons of laat een bericht achter via onderstaande button.

High tea

Bij dit arrangement word je verwend met de lekkerste zoete en hartige hapjes en geniet u natuurlijk van diverse soorten thee. Het bestaat uit 3 rondes: een soepje of smoothie, hartige hapjes/sandwiches, scones, gebakjes/zoetigheden.
€ 20,95 per persoon.
Als je je kinderen wilt laten mee genieten maar eten ze nog niet zoveel dan hebben we voor hun een aangepaste versie.
€ 12,50 per kind.

Keetjes broodtafel

Ouderwets genieten van een compleet gedekte tafel, eventueel uit te breiden met een soepje en een broodje met kruidenboter vooraf. Diverse soorten brood, 2 soorten kaas, vleeswaren en salades, zoet beleg, rauwkost, onze eigen sapjes, koffie en thee en eindigend met fruit.
€ 17,50 per persoon.
Met soep: € 22,00 per persoon.