Contact gegevensDe Beleeftuin
Vrienden van vriendenPluktreintje

Welkom op de pagina van Stichting Vrienden van ’t Keetje.

Over de Stichting
Stichting vrienden van ’t Keetje helpt voorzien in middelen om activiteiten vanuit (zorgboerderij) ’t Keetje met een maatschappelijk belang te ondersteunen. Door deze middelen (zowel financieel als materieel) wordt de ‘plezier beleving’ en het ‘welzijn’ van de gebruikers verhoogd. Gebruikers zijn de cliënten van de zorgboerderij en bezoekers.

We zijn ook te vinden op FACEBOOK

Nieuws

Zaterdag 28 september een mooie en creatieve middag gehad met elkaar, wil je dit ook meemaken en ons steunen wordt dan vriend.

 

25 9 2019 We gaan starten met Fase 2 van de natuurtuin, een klimparcours, contract is getekend. Doel is om het dit jaar nog uit te voeren.

Juli 2019 De stichting heeft geholpen om 't Keetje van 2 aangepaste skelters te kunnen voorzien, ook mede mogelijk gemaakt door de TATASTEEL ACADEMY.

april 2019 Pluktreintje is aangepast mede dankzij de stichting.

We hebben weer veel stemmen ontvangen met de  Rabobank Clubkas Campagne Iedereen bedankt hiervoor en uiteraard de Rabobank voor het mooie bedrag van €1127,- 

Het bord van de stichting is geplaats om meer bekendheid te geven aan ons bestaan.

Lucht foto van september 2018 geeft mooi aan waar we nu staan, klik hier voor filmpje

Druk op foto voor film over het het keetje en zie de beleeftuin

- 3e week september heeft De Twee Heren het eerste deel van het parcours aangelegd, mooi om te zien

- Zaterdag 15 september weer een geslaagde vrienden van vriendendag. Na een heerlijk kopje koffie met gebak, een korte presentatie over het afgelopen jaar en wat we willen gaan doen, samen de fruitstruiken gepland in het kleine doolhof van de natuurtuin waar straks iedereen van kan snoepen.

Het Cees Wit eiland geopend en rietgras gepland rondom het eiland. Afgesloten met het beroemde ritje met het pluktreintje door de tuin. Zie ook help ons het pluktreintje behouden.

- We zijn gestart met de eerste fase van de natuurtuin en dat allemaal dankzij jullie bijdragen en dankzij onze vrijwillers.

- Een paar kleine aanpassingen aan de bestaande tuin, voetenpad beter bereikbaar, paadje tussen midden cirkel en beweegtoestel en valschors onder schommel verdiept.

 

- We hebben een mooi bedrag opgehaald met de Rabobank Clubkas Campagne en op 21 juni hebben de cheque van €905,- ontvangen, we zaten bij de Top 10,, heel erg bedankt voor jullie stemmen!

- Het was een mooie opendag afgelopen zaterdag 28 april, enkele nieuwe vrienden erbij en we doen mee aan de Rabo clubactie!

- Ook gaan we starten met de eerste fase van de natuurtuin (ontwerp van de Twee Heren) en met de Rabo actie hopen de tweede fase te kunnen gaan uitvoeren dus stem op ons idee!

Hieronder ziet U een ontwerp van de natuurtuin die we in fasen willen gaan uitvoeren.

- De tuin zoals het was op 8 oktober 2017.

- We hebben de zandtafel geplaatst om samen aan te kunnen spelen en geschikt voor rolstoelen, mede dankzij een bijdrage van Kinderhuis de Schuilhoeve . De bank, aangeschaft met een bijdrage van Berendbotje is gereed en er is een parasol geplaatst. We hebben ook speelgoed gekocht voor in de zandbak, dus kom er van genieten en beleven.

- De klimkubus is geplaatst en ook de beweegstang voor ouderen. Op de foto ook het voetfietstoestel voor beweging voor ouderen en jongeren.

   

- Het nieuwe jaar is begonnen en we zijn blij verrast met de 2e plaats die we hebben gehaald bij Help Nederland vooruit van de ING, dat heeft ons €3000,- opgeleverd. Iedereen die op ons heeft gestemd heel erg bedankt!! Hiermee gaan we de beleeftuin van nog meer speeltoestellen voorzien!

- Wordt ook vriend van Stichting vrienden van 't Keetje, wij zorgen jaarlijks voor een leuke bijeenkomst en U helpt ons onze doelen te bereiken. zie onze Vrienden van Vrienden pagina.

De tuin in vogelvlucht

Zaterdag 29 oktober 2016 hebben we de Beleeftuin geopend.

De dag werden blij verrast met een bijdrage van de organisatoren van Parkborrel Westwoud. Er werd ons 1400 euro overhandigt, heel erg bedankt.

 

.

 

WIlt U ook bijdragen, dat kan door objecten te sponseren, te  doneren, helpen bij de aanleg of door geld over te maken naar de stichting . Voor gegevens ga naar pagina CONTACT GEGEVENS

- Ten behoeve van de stichting zijn er door ECOsupport containers bij 't Keetje geplaatst om fituurvet, textiel en electrische apparaten te verzwamelen. Volle containers leveren de stichting geld op. Onze oproep aan jullie is dan ook om aan dit initiatief mee te doen door bij ons te recyclen en op deze manier de doelen van Vrienden van 't Keetje te ondersteunen en daarbij ook nog het milieu een handje te helpen.