Contact gegevensDe Beleeftuin
Vrienden van vriendenPluktrein

Welkom op de pagina van Stichting Vrienden van ’t Keetje.

Over de Stichting
Stichting vrienden van ’t Keetje helpt voorzien in middelen om activiteiten vanuit (zorgboerderij) ’t Keetje met een maatschappelijk belang te ondersteunen. Door deze middelen (zowel financieel als materieel) wordt de ‘plezier beleving’ en het ‘welzijn’ van de gebruikers verhoogd. Gebruikers zijn de cliënten van de zorgboerderij en bezoekers.

We zijn ook te vinden op FACEBOOK

Nieuws

- Het was een leuke opendag afgelopen zaterdag 28 april, enkele nieuwe vrienden erbij en we doen mee aan de Rabo clubactie!

- Ook gaan we starten met de eerste fase van de natuurtuin (ontwerp van de Twee Heren) en met de Rabo actie hopen de tweede fase te kunnen gaan uitvoeren dus stem op ons idee!

Hieronder ziet U een ontwerp van de natuurtuin die we in fasen willen gaan uitvoeren.

- De tuin zoals het er nu bij staat op 8 oktober 2017.

- 10 juni fietsen hebben we mee gefietst met de RABO fietstocht.de deelnemers
 

 

- We hebben de zandtafel geplaatst om samen aan te kunnen spelen en geschikt voor rolstoelen, mede dankzij een bijdrage van Kinderhuis de Schuilhoeve . De bank, aangeschaft met een bijdrage van Berendbotje is gereed en er is een parasol geplaatst. We hebben ook speelgoed gekocht voor in de zandbak, dus kom er van genieten en beleven.

- De klimkubus is geplaatst en ook de beweegstang voor ouderen. Op de foto ook het voetfietstoestel voor beweging voor ouderen. Een bijpassende bank wordt nog geregeld.

   

- Het nieuwe jaar is begonnen en we zijn blij verrast met de 2e plaats die we hebben gehaald bij Help Nederland vooruit van de ING, dat heeft ons €3000,- opgeleverd. Iedereen die op ons heeft gestemd heel erg bedankt!! Hiermee gaan we de beleeftuin van nog meer speeltoestellen voorzien!

- Wordt ook vriend van Stichting vrienden van 't Keetje, wij zorgen jaarlijks voor een leuke bijeenkomst en U helpt ons onze doelen te bereiken. zie onze Vrienden van Vrienden pagina.

De tuin in vogelvlucht

Zaterdag 29 oktober hebben we de Beleeftuin geopend.

De dag werden blij verrast met een bijdrage van de organisatoren van Parkborrel Westwoud. Er werd ons 1400 euro overhandigt, heel erg bedankt.

 

.

 

WIlt U ook bijdragen, dat kan door objecten te sponseren, te  doneren, helpen bij de aanleg of door geld over te maken naar de stichting . Voor gegevens ga naar pagina CONTACT GEGEVENS

- Ten behoeve van de stichting zijn er door ECOsupport containers bij 't Keetje geplaatst om fituurvet, textiel en electrische apparaten te verzwamelen. Volle containers leveren de stichting geld op. Onze oproep aan jullie is dan ook om aan dit initiatief mee te doen door bij ons te recyclen en op deze manier de doelen van Vrienden van 't Keetje te ondersteunen en daarbij ook nog het milieu een handje te helpen.